Schrijf voor Kranten

Beste vrienden:

Wij zijn blij dat u geïnteresseerd bent in het schrijven voor kranten en tijdschriften over de rechten van het kind, de be#@$%ften van kinderen en rechten, en de VN-conventie over de dat.

Een paar ideeën hier over #@$% u aan de slag zijn als volgt:

Informatie over het probleem totdat het lezen is. Ga naar naar de plaatselijke bibliotheek of op de computer. Paar artikelen rapportage over een verscheidenheid van onderwerpen inzake de rechten van het kind op de blog te zien.
Bepaal waar u wilt beginnen. Schrijf uw artikelen in de schoolkrant? Brief aan de redacteur van de plaatselijke krant? Het bewerken van de kinderen? Kort stuk van kinderen of volwassenen 'liefde brief of tijdschrift? Maar vele tijdschriften bij uw plaatselijke bibliotheek, #@$% u mogelijk in staat zijn om hun respectieve interne advies te dienen. De meeste van de tijd, te bewerken of vul uw eigen hoofdkwartier zal zijn. U #@$% ook het volgende op hun site.

Net als wat je zegt, en kan zeggen dat de beste manier om na te denken over wat. Ten eerste de manier, #@$% kan kinderen helpen, en de mensen geratificeerd, het VN-Verdrag van toepassing in alle landen van de wereld, #@$% kunnen kinderen dingen over #@$% moeilijk het is geschreven om de Verenigde Naties inzake het helpt kinderen overal waar ze kunnen. Het kan gaan is een manier, maar op een heel andere idee. Hiermee #@$% u, zegt op zijn eigen manier als schrijver, en te zeggen wat ik moet zeggen is belangrijk.
Ten eerste, wanneer je schrijft, Maak je geen zorgen over grammatica, spelling en interpunctie. Schrijf je tweede of derde poging, zonder zich zorgen te maken over deze dingen. U hebt gemaakt voorlezen. Vertrek Heb jij iets doen? Wat is het goede nieuws voor u? Als u wilt wijzigen, nu. En nu, #@$% u controleren of interpunctie, spelling en grammatica. Aan vrienden, familie, of favoriete leraar. Hun eigen ideeën en gaat u akkoord met de nieuwe veranderingen.

U #@$% schrijven in een krant of tijdschrift, af te sturen met hem of haar een korte brief wordt beschouwd voor publicatie de editor je wilt zeggen en de beste documentatie u tevreden bent hebben. Nu met technologie-updates, komt u veilig en gemakkelijk in staat om redacteur of zijn afdeling een email te sturen garanderen. Bewaar een kopie voor jezelf als je verdwaald was, de dag van de zelf-hulp moet worden ingesloten in een envelop. Als je hebt besloten om geen editor plaatsen, kunnen uw documenten naar u worden verzonden. Als u wilt uw artikelen te lezen (niet ontmoedigd als dit zou kunnen gebeuren, bijna alle schrijvers op een regelmatige basis om een ​​brief van afwijzing te krijgen.) Nogmaals, het is een beetje re-write, en schrijf dan een nieuwe cover brief aan de editor en kan naar een andere publicatie.

Veel geluk voor jou. Om uw ideeën horen om ons, stuur uw artikelen. We kunnen delen met elkaar.