Werken met de Media

Lieve kinderen, die geïnteresseerd zijn in
Meer mensen aan het geweld te stoppen, en informeren de media op de rechten van het kind, de be#@$%ften van kinderen en rechten en het VN-Verdrag inzake de baan:

#@$%? We zijn blij dat je direct aan het werk. Een paar ideeën hier over #@$% u aan de slag zijn als volgt:

Informatie over het probleem totdat het lezen is. De computer of ga naar een lokale bibliotheek.
U bent wellicht geïnteresseerd om met u samen te werken met een kleine groep kinderen. Plan vergaderingen en zo vertellen, #@$% u deze delen ideeën. Je ontwikkelt een soort van kinderen paneel en het spreken met de lokale TV en radio talkshow ik kan. Of de aandacht vestigen op de be#@$%ften van kinderen in sommige van de gebeurtenissen die u #@$% plannen #@$% mensen wonen om een ​​persbericht te sturen naar media verzoeken.
Je denkt na over wat mensen willen de beste manier om het te informeren weten. Eerste of de Verenigde Naties inzake het display om kinderen te helpen, en over de manier waarop mensen vandaag de dag wat u #@$% doen om kinderen te helpen, andere gemeenschappen, kinderen in de gemeenschap enig idee #@$% moeilijk dingen over alle landen van de wereld om te praten en ratificatie van het VN-Verdrag van toepassing kunnen zijn helpt. Het kan gaan is een manier, maar op een heel andere idee. Het is belangrijk dat je spreekt op hun eigen manier, waar heb je het over.
Reflectie je wat je wilt echt een goed idee te doen, als je een vriend, familielid, favoriete leraar of groepsleider. Niet van plan om te identificeren en te beheren. We zijn blij om u te helpen. Wij kunnen vertellen #@$% de dag van het evenement, de beste manier om een ​​persbericht, media mensen en een manier om, contact op te nemen, zoals de voorbeelden persbericht te schrijven weer te geven, klik dan hier.

Vertel ons #@$% wat we deden. Veel geluk voor jou.