uit te spreken

Beste Kids die geïnteresseerd zijn in Speaking Out for Kids 'be#@$%ften en rechten en het VN-Verdrag inzake de Rechten van het Kind:

#@$% gaat het? We zijn blij dat je klaar bent om het werk te beginnen. Hier zijn een aantal ideeën over #@$% te beginnen:

Lees en worden geïnformeerd over de onderwerpen. Ga naar uw plaatselijke bibliotheek of onderzoek uw onderwerp op het web. Je zou willen om samen met een kleine groep kinderen die geïnteresseerd zou zijn in het werken met je. Als dat zo is, praat met ze, het plannen van een vergadering en deel je verhalen. Je zou het ontwikkelen van een soort van Kids 'Panel en uit te gaan spreken samen. Of je zou kunnen helpen elkaar maak je klaar om alleen te spreken. Of u nu alleen of met andere kinderen, moet u beslissen waar u wilt beginnen.

U wilt misschien eerst te spreken met een kleine groep - zeg een groep kinderen in een club bij jou op school, of een jeugdgroep - voordat je iets zegt voor een klasse of montage van kinderen of een grote bijeenkomst van mensen. Denk na over wat je zou willen zeggen en de beste manier om het te zeggen. Misschien wil je eerst spreken over #@$% moeilijk dingen zijn voor kinderen in alle landen van de wereld, over #@$% het VN-Verdrag kan helpen kinderen, en wat mensen kunnen doen om te helpen en te ratificeren dwingen het VN-Verdrag, en op die manier, #@$% ze zullen worden het helpen van kinderen overal. Dat is een manier om te gaan over, maar je zou kunnen hebben zeer verschillende ideeën. Het is belangrijk dat je zegt wat je te zeggen hebt op je eigen manier.

In het verleden een paar kinderen hebben gedaan door te laten zien van een video op de be#@$%ften van kinderen en dan gaan ze spraken over wat de mensen hebben gezien en wat ze kunnen doen. Als u besluit om te spreken, eerst opschrijven wat je gaat zeggen, maak je geen zorgen over grammatica. Schrijf zonder zorgen te maken over iets tot je tweede of derde poging. Lees wat je hardop hebt geschreven. Heb je nog iets vergeten? Heb je genoeg feiten die echt vertellen in detail wat er gebeurt voor kinderen? Zijn er te veel feiten en niet genoeg gevoelens? Heb je mensen laten weten #@$% je je voelt over de kwesties, #@$% ze kunnen helpen? Klinkt goed voor u? Als u wijzigingen wilt aanbrengen, doe het nu. En nu #@$% u controleren om te zien over grammatica.

Als u tevreden bent dat wat je hebt geschreven is heel erg wat je zou willen zeggen, te lezen over en weer. Niet onthouden, maar krijg je een heel goed idee van wat het eerst komt, tweede, derde, enz. en de woorden die je zou willen zeggen. Aantekeningen op zeer eenvoudige schets vorm. Een lijst van uw ideeën eerste, tweede, derde, om u te helpen. Schrijf niet veel woorden, maar een paar op een kleine kaart, die u #@$% houden met je terwijl je spreekt om u te helpen. Nu, presenteren de toespraak voor je vrienden, je familie, of uw favoriete leraar. Get hun ideeën en maken nieuwe veranderingen, als je het met hen eens. Als u tevreden bent dat u de best mogelijke manier die je #@$% om te spreken over kinderen be#@$%ften en rechten, laat groepen weten dat u beschikbaar bent hebt. Je zou willen beginnen met een kleine groep en #@$% het gaat zien. Laat je niet zorgen te maken als je een beetje nerveus in het begin, en dingen gaan niet perfect. #@$% meer je spreekt - #@$% makkelijker het wordt. En - vergeet niet - als 'Het gaat niet om jou. Het gaat over alle kinderen dat we dit voor. "

Veel succes. Laat het ons weten #@$% het gaat.

Als u hulp nodig heeft of een jump-start voor uw onderwerp kijken op de Kids Meeting Kids Blog.