Voer een Workshop over kinderrechten

Beste Kids die geïnteresseerd zijn in Running workshops en discussiegroepen voor andere kinderen, zodat ze kunnen leren meer over Kid's be#@$%ften en rechten en het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind,

#@$% is het leven? We zijn blij dat je gaat om te werken aan dit project. Hier is een manier kun je aan de slag, en je zult waarschijnlijk hebben veel andere goede ideeën, jezelf.

1. Denk na over #@$% je een groep kinderen bij elkaar te krijgen. Misschien een Social Studies Class? Een naschoolse groep? Een school montage? Een vergadering bij uw lokale bibliotheek of buurthuis, etc. etc.?

2. Plan wat je zou willen doen op de vergadering.

3. Veel kinderen hebben gedaan het op deze manier: Speel een soort van spel om het ijs te breken. (U weet waarschijnlijk wat al.) Start door de invoering van uzelf aan elkaar of als je elkaar al kennen, elke persoon kan de groep vertellen een ding dat hij of zij denkt dat het van essentieel belang om een ​​goed leven te leiden.

4. Praat over wat kinderen willen en wat ze echt nodig hebben. Zijn wensen en be#@$%ften altijd hetzelfde? Rollerblades zijn een willen. Modieuze kleding zijn een willen. Eten is een be#@$%fte. Een film is wil een. Een huis om in te wonen is een be#@$%fte. Liefde en zorg is een be#@$%fte. Wensen zijn niet per se slecht, maar alle kinderen moeten krijgen hun be#@$%ften voldaan. Dat is niet vandaag gebeurt in elk land van de wereld.

5. Toon een video. Misschien wilt u een kijkje nemen op onze reeks video's genaamd Onze stem in de Video Clips Galerij. Het Verdrag inzake de Rechten van het Kind is zeer krachtig voor de kinderen.

6. Nadat de video is afgelopen, (ongeveer 20 minuten) geven kinderen de kans om te vertellen wat ze denken over wat ze hebben gezien. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Het is gewoon ieders ideeën en een goede manier om het over de rechten van kinderen. Probeer om te zien dat iedereen een kans krijgt om te praten, en dat er geen 'put downs.' Ieders gedachten te horen.

7. Deel kopieën van het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind. U #@$% het kopiëren van onze Belangrijk tabblad Documenten. Breng een beetje tijd het lezen van het door, zodat kinderen kunnen een beter idee van de nieuwe rechten zal garanderen en om te krijgen. Praat over het belang van het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind, #@$% belangrijk het is voor iedereen - vooral kinderen - te weten. En #@$% belangrijk het is dat elk land te bekrachtigen en te handhaven. Alle kinderen moeten krijgen hun be#@$%ften voldaan.

8. Bespreek wat u #@$% doen om anderen te helpen te leren kennen en om te zien dat het VN-Verdrag wordt geratificeerd en ten uitvoer gelegd in elk land. Misschien kinderen zouden graag meer van dergelijke vergaderingen te houden en petities te dragen of start een brief schrijven campagne. Misschien zijn sommige kinderen zullen willen een groep te vormen en samen te werken om te helpen.

Veel succes. Vergeet niet dat Kids Meeting Kids een verschil kunnen maken. Laat het ons weten wat er gebeurt.