Wil Maak Posters

Beste Kids die geïnteresseerd zijn in
Postermaking over de be#@$%ften van kinderen en het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind:

#@$% is het leven? We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in het werken aan dit project. Hier zijn enkele ideeën die u kunnen helpen de slag te gaan:

1. De poster moet maken mensen nieuwsgierig over kinderen, hun problemen en #@$% ze kunnen helpen. Daarom moet u een duidelijke titel die zichtbaar is en het vangen, #@$% korter #@$% beter. Je moet ook duidelijk maken wat mensen kunnen doen om te helpen. (Bijvoorbeeld, in een land dat niet heeft geratificeerd het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind, kan mensen schrijven aan de voorzitter van het land zeggen dat het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind moet worden geratificeerd. In een land, waar het VN-Verdrag reeds geratificeerd, maar de rechten van kinderen worden genegeerd, kunnen mensen schrijven aan de leiders van het land en vraag hen om het verdrag af te dwingen en dat de rechten van kinderen worden toegekend te zien). Als je wilt dat mensen iets te doen, zorg ervoor dat je ze alle informatie die ze nodig hebben om het te doen. Om te controleren jezelf, het is goed om je af te vragen of u hebt verteld mensen die dit lezen uw poster alles wat je nodig hebt om - wie, wat, wanneer, waar en waarom.

2. We zijn allemaal meer geraakt door dingen die we zien dan door woorden. Bijvoorbeeld, wanneer we het woord 'geweld' te horen kan het geen indruk op ons heel veel, maar als we "geweld" zien gebeuren, dan weten we waar het over gaat. Daarom is het goed om te werken met illustraties, foto's of afbeeldingen over het onderwerp. Het is goed als je denkt wat foto's komen in de voorkant van je ogen als je denkt over het onderwerp waarop u de aandacht richten op uw poster. Dit kan u helpen om welk beeld, foto of tekening die u zou kunnen gebruiken op de poster om mensen nieuwsgierig te beslissen. Maar, vergeet niet, omdat we kijken naar een poster terwijl we lopen er voorbij, het beeld opnieuw moet een duidelijke boodschap te geven. Je zou kunnen gebruiken foto's gesneden uit tijdschriften of kranten. Als ze te klein zijn, kan je ze hebt opgeblazen in een exemplaar centrum voor een klein bedrag. Als je van tekenen en schilderen, dat is geweldig om te doen en #@$% u uw eigen afbeelding of foto. Je zou ook kunnen kopiëren uw eigen beeld in een kopie centrum of laten opgeblazen. Als je van kunst werk, kun je ook een collage met knipsels uit tijdschriften en kranten aan het onderwerp aan te pakken. Maar vergeet niet, je wilt dat mensen om te begrijpen waar dit over gaat, zo eenvoudig en duidelijk is het beste.

3. Een ander ding iedereen voelt zich aangetrokken tot is kleuren. We krijgen meer nieuwsgierig en misschien stoppen om te kijken naar iets als het sterke kleuren. Echter, de kleuren niet overweldigen het bericht dat u wilt overbrengen. Maar als je gebruik maakt sterke zwarte markers voor het schrijven, het helpt veel als de afbeelding die u gebruikt is in sterke kleuren.

4. Je hebt ook om te beslissen over de grootte van de posters die je gaat maken. Big is natuurlijk beter zichtbaar. Maar behalve dat complexer te maken, moet je een grote ruimte om ze weer te geven hebben, en de ruimte zou kunnen zijn zeldzaam. Kleine posters zijn gemakkelijker te maken en te plaatsen. Je zou willen om ze te posten steeds weer op verschillende plaatsen, zodat mensen kunnen zien ze overal en herinnerd worden de hele tijd over de problemen en wat ze kunnen doen. Kleine posters kan ook worden gebruikt als flyers voor extra distributie. Dus misschien is het goed om groot en klein.

5. Als je heel creatief, #@$% u elke poster anders. Maar je #@$% ook kopieën maken. Als je hebt besloten om kleine posters te maken, zou je ze hebt gekopieerd in een kopie centrum en je kon misschien toe te voegen de kleuren individueel achteraf, omdat ze gewoon zwart-wit. Of u #@$% kopiëren alleen de afbeelding die u kiest, knip het uit en plak het op de posters. Opnieuw kon je kleur ze individueel en daarna voeg de schrijven.

6. Waar is het een goede plek om ze te plaatsen?

Vergeet niet dat het plaatsen van de posters buiten betekent dat ze nat worden, en dat zou al je werk te ruïneren. Als u toch besluit om buiten plaats ze, is het verstandig alleen maar om de kopieën van de kopie centrum geplaatst, anders wordt de kleur wordt uitgevoerd. Zoek winkels in uw buurt die u zal toestaan ​​om ze te plaatsen in hun raam of deur. Post ze op school hallen, in bibliotheken, gemeenschapscentra kamers of cafetaria's. Vraag je vrienden om ze te posten in hun wijk.

Veel succes. Laat ons weten #@$% je het doet en stuur ons een kopie van uw posters, zodat we ze kunnen delen met andere kinderen.

Vergeet niet dat Kids Meeting Kids een verschil kunnen maken.