Kids in Actie

Toen Eunice Buhler was in de eerste klas, merkte ze dat de kinderen in haar gemeenschap niet werden met elkaar praten. Dus maakte ze een krant om de kinderen samen te brengen. Gevuld met grappen en andere leuke dingen, Eunice's idee werkte.

"Ik ben een persoon die een probleem ziet en probeert om het te veranderen," zei ze.

Nu 16, Eunice blijft vrijwilligerswerk en houdt van elke minuut. Een van haar grootste prestaties als een tiener vrijwilliger werd stichten Cultures for Youth. De not-for-profit vrijwilligersorganisatie leert kinderen over de verschillende culturen, zodat ze een betere waardering voor mensen over de hele wereld kan hebben.

Culturen voor Jeugd heeft alles van Olympische Spelen Culturele Sharing Exchange Project in Athene, Griekenland, een maandelijkse culturele verrijking programma in de Verenigde Staten georganiseerd. Eunice ook leert kinderen om hun eigen vrijwilligersprojecten te starten.

"Mijn meest trots op prestatie is het helpen van andere mensen geworden leiders en vrijwilligers zelf," zei Eunice.

Kinderen zijn nooit te jong om vrijwilligerswerk te doen. Als Eunice zegt, kinderen kunnen en moeten een kijk op de wereld te nemen en vind problemen die moeten worden opgelost. "We gaan hier voor een lange tijd. We moeten een impact te maken op wat we hebben en verzorgen van het," zei ze.

School komt eerst voor Eunice. Maar omdat ze houdt van Culturen voor jeugd, vindt ze een speciale tijd voor haar vrijwilligerswerk. Ze biedt dit advies: "Als u vindt vrijwilligerswerk je geniet, zal het niet een belemmering te zijn."

Around the World

Eunice is niet de enige tiener actie. De halve wereld rond, 14-jarige Adi Pollack besteedt haar tijd vrijwilligerswerk in Israël, haar thuisland. In Israël is er veel geweld tussen verschillende groepen mensen. Adi helpt gezinnen die slachtoffer zijn van terreur waren. Ze paste op een twee-jaar-oude meisje in een gezin, terwijl de ouders zorgde voor hun gewonde zoon. Adi tijd doorgebracht met het meisje en gaf haar de aandacht die ze nodig had.

"Ik denk niet hun probleem op te lossen. Ik niet maken het lichamelijk of geestelijk letsel pijn minder. Help ik andere delen van de familie die aandacht nodig hebben," zegt Adi.

Adi packs ook voedsel voor arme mensen, vrijwilliger bij haar plaatselijke bibliotheek, en hielp een jongen die autisme hadden. "Het voelt goed om iemand anders te helpen. Ik heb gewoon het gevoel dat het is iets wat iedereen zou moeten doen. Ik heb zo veel, dus ik moet het delen met mensen die dat niet doen," zei ze.

Adi denkt dat wanneer kinderen vrijwilliger, moeten ze ook leuk om te doen.

"Ik denk dat het belangrijk voor kinderen om vrijwilligerswerk te doen want dat is #@$% we een betere gemeenschap, een betere wereld kunnen bouwen. Als je iemand te helpen, zal hij iemand terug te helpen," zegt Adi.

Wilt u een verschil maken in uw gemeenschap te maken? Bezoek deze websites om actie te ondernemen!

Cultures for Kids
http://www.culturesforkids.org/index.html