Brieven van onze jeugd

Deze brief is verzonden aan de wereldleiders en gedeeld met vele andere volwassenen en kinderen.
Beste volwassenen en kinderen:

We willen graag alle mensen die er werkten en werken zo hard om het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind bedanken. Tot nu toe is het geratificeerd in 100 landen en is uitgegroeid tot het internationale recht. Dit is een zeer grote stap! Maar er is nog veel meer te doen.

Nu, is het zeer belangrijk voor de Verenigde Staten, en 27 andere landen van de Verenigde Naties om het verdrag te ratificeren, zodat er een zeer goede set van wetten om te helpen en te beschermen kinderen over de hele wereld. Ieder van ons samen te werken zullen moeten zien dat de wetten worden serieus genomen, dat alle kinderen overleven, zijn volledig beschermd en krijgen de rechten die zijn gegarandeerd om hen te ontwikkelen tot een sterke en gelukkige mensen.

Onze groep heeft Kids Meeting Kids Can Make A Difference had verscheidene International Children's Congresses. Ongeveer 1.000 kinderen hebben samen te komen op de verschillende vergadering uit bijna alle landen in de wereld. We hebben tijd samen om elkaar te leren kennen, en het maken van vrienden met kinderen we nooit dachten dat we zouden een kans om vrienden te zijn met te krijgen. We spraken over de problemen van kinderen in de wereld-wat kinderen nodig hebben om een ​​goed leven, wat we kunnen doen samenwerken om overal te helpen alle kinderen, en wat volwassenen, met inbegrip van de wereldleiders te leven, kunnen doen om ons te helpen.

Hier zijn enkele van de dingen die we geloven dat alle kinderen nodig hebben:

een plaats om op te groeien waar er geen oorlog of geweld
een bed en een deken
om te kunnen gaan naar een school die vrij is, zodat u #@$% een opleiding te volgen of u #@$% betalen voor het
genoeg te eten, goed eten, zodat je niet #@$%ft te gaan met honger naar bed
liefde
iemand om goed voor je zorgen
vrede
een huis om in te wonen
schoon water en lucht
artsen zonder medicijnen
vrijheid om je eigen religie te kiezen
bescherming, zodat je niet geprofiteerd van of misbruikt
plezier
om wat tijd om te spelen hebben
vrienden-zowel kinderen als volwassenen
wat aandacht
iemand in je geloven en te begrijpen
vaccinaties en nog veel meer behandelingen voor ziekte
juridisch advies als je het nodig hebt
volwassenen 'begeleiding
om naar te luisteren, u het recht om te worden gehoord hebben
geen wapens of bommen
niet gedood te worden, of moeten vechten
het recht om te stemmen en express yourself
bescherming tegen drugs en oorlog
geen oorlog te sterven in
speciale programma's voor kinderen met speciale be#@$%ften
om vrij te zijn van discriminatie op grond van ras of geslacht, nationaliteit of godsdienst, of #@$%veel geld je hebt
een veilig thuis, buurt, land
dezelfde rechten, ongeacht #@$% je eruit ziet of waar je vandaan komt
Hopen
vakantie
het recht op een voor-en achternaam hebben
niet te worden gedwongen om oorlog te voeren voordat u 18 jaar of na je 18 of
goede leraren
wat geld
het recht op seksuele voorlichting
vrij van drugs en niet gebruikt door drugsdealers
het recht om te werken wanneer je wilt, maar niet gedwongen worden om te werken-gezinnen moeten hulp krijgen om zo te leven dat hun kinderen naar school kunnen gaan en #@$%ft niet te werken.
het recht om te weten wat er gaande is in je familie en in de wereld
het recht om te worden behandeld als een mens en niet krijgen geschoven in lijnen of op de treinen omdat je een kind
het recht om te worden erkend en behandeld als een persoon, niet vragen stellen en antwoorden te krijgen

We dachten over de verschillen tussen "wensen" en "be#@$%ften." Candy is een "willen." Liefde is een "be#@$%fte." Een fiets is een "willen." Een goed ziekenhuis is een "be#@$%fte". Speelgoed is een "willen . "Modieuze kleding zijn een" wil. "Schone lucht en water is een" be#@$%fte. "Goed eten is een" be#@$%fte. "Nieuwe s # @ $% s zijn een" wil. "Make-up is een" willen. "Een persoon om lief te hebben en bemind te worden door een "be#@$%fte." Er is een verschil soms, tussen wat we willen en wat we echt nodig hebben. We hopen dat mensen dit verschil en #@$% belangrijk het is om overal aan alle kinderen be#@$%ften te begrijpen. Totdat alle de be#@$%ften van mensen tevreden zijn, moeten we niet al te bezorgd met uit wil.

We dachten dat veel over wat kinderen kunnen doen om te helpen en we hebben afgerond een lijst van wat kinderen kunnen doen. Een ding dat velen van hen doen is het uitvoeren petities voor ratificatie en tenuitvoerlegging van het VN-Verdrag. We zijn er zeker van dat de kinderen een heleboel andere goede ideeën hebben, ook, en er zijn vele manieren waarop wij allemaal samen kunnen werken.

We hebben de hulp van volwassenen. Hier zijn een aantal manieren waarop wij denken dat volwassenen kunnen helpen:
Stop misbruik van kinderen.
Geef voedsel aan hongerige kinderen.
Werk voor ons, te voldoen aan de basisbe#@$%ften van alle kinderen.
Laat het ons weten wat we moeten doen en niet moeten doen. Geef ons een idee van goede manieren om te leven in deze wereld.
Commit jezelf van kinderen futures en op de toekomst van de wereld.
Luister naar ons kinderen en aan elkaar. Neem de tijd om te luisteren, niet alleen gaan door de bewegingen, maar horen.
Wees zorgzaam en voorzichtig.
Minder zorg over geld en meer over mensen en de wereld.
Plant bomen.
Mee aan de recycling.
Verspil geen natuurlijke of menselijke hulpbronnen.
Werk voor een beter openbaar vervoer.
Ban ozon en schadelijke chemicaliën.
Helpen stoppen vervuiling.
Hebben geen betrekking op drugs.
Hebben geen betrekking op wapens of bommen.
Bekrachtigen en af ​​te dwingen het Verdrag inzake de Rechten van het Kind.
Gids kinderen in plaats van gelden.
Breng tijd door met kinderen. Luister naar hun problemen.
Weet wanneer je een drugs-of alcoholmisbruik probleem en proberen om jezelf en je kinderen te helpen.
Werk voor veranderingen in de wereld, zodat alle mensen en kinderen krijgen eerlijk behandeld.
Stop met het uitgeven van geld voor unncessary dingen zoals lange limousines, wapenleveranties en bommen. Geld uitgeven om te zorgen voor de "be#@$%ften" van de kinderen en de "be#@$%ften" van volwassenen.
Van ons houden.
Leid ons.
Respecteer ons.
Begrijp ons.
Regering met ons in het achterhoofd.
Model voor ons de manier om te leven.
Bespreken problemen met elkaar. Werk samen om actie te ondernemen.
Werk met ons om dingen te veranderen.
Wat kunnen overheden doen? Wereldleiders helpen kinderen. Waarom niet? Wij vragen u allen om ons te helpen.
Echt luisteren naar de kinderen in uw land.
Praat met kinderen over kinderen 'problemen.
Ratificatie van het Verdrag inzake de Rechten van het Kind.
Zodat Werk samen dat er geen kind in de wereld heeft om honger te hebben of weg te blijven van school of sterven in een oorlog of omdat er niet genoeg goede gezondheidszorg. Maak een wereld waar geen kinderen moeten leven op straat of lange uren te werken in fabrieken, omdat hun families niet genoeg geld om te leven. Helpen om een ​​wereld waarin ieder kind kan worden gehouden.
Maak vrede met andere mensen, en een goede internationale wetten. Blijf bij die wetten.
Er zijn veel manieren om kinderen en gezinnen te helpen. Door samen te werken, kunnen mensen van alle verschillende landen delen goede ideeën en bieden hulp voor mensen-voor ouders die misbruik maken van hun kinderen, voor gezinnen die hebben een harde tijd of voor de kinderen als ze in de problemen.

Wij vinden het erg belangrijk voor kinderen en volwassenen om te beginnen om samen te werken uit landen over de hele wereld. Toen we elkaar ontmoetten op de International Children's Congressen-uit bijna alle landen, we waren verbaasd om te zien #@$%veel meer op elkaar waren we dan anders, en #@$% snel we kunnen beginnen te praten en te werken.

Velen van ons zijn vooral bezorgd over de oorlog en de voorbereidingen voor de oorlog. Geld mag niet worden besteed voor bommen en wapens, maar voor goede dingen. We hebben allemaal het recht op een veilige wereld, dus we moeten stoppen met vechten en bedreigen elkaar. We willen volwassenen om te luisteren naar ons en over wat er gebeurt denken. We willen dat ze mensen stoppen met het verzenden van kinderen in oorlog. We willen dat ze begrijpen #@$% kinderen zich over. We moeten elkaar helpen en we moeten gaan praten. Wij willen werken om er zeker van dat er geen kinderen ooit deel te nemen aan oorlogen. Geen kinderen 18 jaar of jonger. En geen volwassenen niet. We willen geen oorlog periode.

Wij zijn van mening dat het mogelijk is om een ​​veel betere wereld, maar we zullen moeten heel hard werken en we zullen moeten samenwerken. Ten eerste, we moeten stoppen met zelfs het denken over de oorlog. Dan moeten we hulpbronnen van de wereld te nemen en gebruik ze verstandig. Te voeden, en kleden en huis en zorg goed voor de wereldbevolking. Alle mensen. Op dit moment beginnen we met kinderen in de wereld.

We zijn blij dat de kinderen en volwassenen werken samen vandaag in zo'n belangrijke poging om de wereld kinderen te helpen. Wij vragen onze regering de leiders te ratificeren en de Conventie af te dwingen voor de Rechten van het Kind. Werken te voeden en overal zorg voor alle kinderen. Maak een eerlijke en vreedzame wereld waar we kunnen groeien en zorg goed voor elkaar. Wij, de kinderen van de Verenigde Staten en de wereld, belofte dat wij zullen u helpen.

De Kids van Kids Meeting Kids
Hier is nog een brief geschreven door de kinderen:
Geachte Wereldleiders:

Kinderen zijn belangrijk. En op dit moment, elke dag, 40.000 kinderen sterven omdat ze niet genoeg te eten of genoeg goede zorg. Ze gaan naar de oorlog, ook. Kinderen moeten goed eten, goed huis, goede scholen en niet bang te zijn. Iedereen moet samenwerken om dat te laten gebeuren.

Wij kinderen zijn erg blij dat het Verdrag inzake de rechten van het kind, een soort van Bill of Rights voor kinderen, is aangenomen door de Verenigde Naties. Het helpt kinderen in leven te blijven, veilig en worden gehoord. Voor de allereerste keer, een document heeft doorgegeven die recht geven op alle kinderen overal, ongeacht waar ze vandaan komen of #@$% ze eruit zien of wie ze zijn.

We weten dat nu het Verdrag inzake de rechten van het kind moet worden bekrachtigd of gemaakt in de wet in elk land om te beginnen om kinderen te helpen. Dus vragen wij u om het werk dat nodig is om het verdrag te ratificeren in uw land te beginnen, en blijven het werk dat gedaan moet worden, zodat kinderen de rechten en be#@$%ften worden toegekend.

We hebben geen be#@$%fte oorlog. We hebben een wereld waar kinderen en volwassenen hebben genoeg te eten en een plek om te wonen en scholen en de mensen om hen zorgen. We hebben vrede nodig en meer hulp voor iedereen. Gelieve te werken voor vrede en rechtvaardigheid voor alle mensen en helpen de kinderen, de toekomst volwassenen van deze wereld. Werk hard voor de kinderen in de wereld en ratificatie van het Verdrag inzake de Rechten van het Kind.

Bedankt voor alles wat je zal doen om te helpen.

Kinderen van over de hele wereld

Postscriptum Wij hopen dat er geen oorlogen meer. Wij vragen volwassenen om te stoppen met het verzenden van kinderen in oorlogen. Wij vragen u ook zien dat uw land een belofte dat als er ooit een oorlog, geen kinderen onder de 18 jaar zal moeten worden in het maakt.