Hang in Heen voor de lange termijn

#@$% op te hangen in lange termijn perspectief
Ierse geld

Jongeren zetten zich in voor het werken voor vrede en gerechtigheid, en vraag de oudsten van het volk al zo lang, hebben deze inspanningen kunnen zich te houden van tijd tot tijd. We moeten verkrijgen en behouden van talent, energie, en de eerste inzet van deze jongeren. Elke kaart kan bieden aan hen?
Hier zijn enkele suggesties:

Hij herkende kunnen genieten van levende planten bomen bessen. Andere gevorderd dan wij, omdat we nog steeds in staat om deze services te verstrekken heeft verzameld. Niet altijd verwachten snelle resultaten, lange blik.
Alle / alles / allen zijn aangesloten. Wees een meer effectieve begrip van tevredenheid, en holistische benadering van het leven.
Je #@$% niet alles - u #@$% altijd iets doen. Om scherp te stellen op efficiëntie en inefficiëntie kan vaak voorkomen. #@$% #@$% u uw andere belangrijke verplichtingen, energie en talent die locatie.
Vergeet niet, de noodzakelijke veranderingen in de wereld die niet alleen vertrouwen. Die last wordt genomen uit je schouder! Burn-out bloed: rustpauzes van de niet aflatende druk te vinden. Mocht uw leven!
Financieel succes in de inspanningen voor sociale verandering. Succes Om die situatie te voorkomen dat het erger wordt. Het succes van een doel zonder onderbreking in een poging om een ​​deel van wat het is te krijgen. De eerste decennia van vrede en na de voorstelling van een beweging voor rechtvaardigheid, dat is het succes te starten. Donkere dagen je wilt leven hoop te houden voor succes.
eer dat de moed om dat bijna alleen te realiseren door hen die niet wakker. Je bent in staat om de druk van de maatschappij te weerstaan ​​om naar de ondersteuning voor alle niet-medewerking en steun te verlenen voor elkaar, gelijkgestemde mensen die je moet zoeken.
Kunnen ontwikkelen tot het geloof te behouden. Hope, vermeerdering, of bezwijken aan wanhoop aan u en andere mensen, met het oog op de persoonlijke en collectieve actie te beveiligen zou nutteloos zijn om te creëren, niet.
Keurt de filosofie van geweldloosheid als een manier van leven, een grondige Gedrag en attitudes, slechts een tijdelijke strategie die kan worden toegepast om te proberen. Op het principe van integriteit, consistentie en doorzettingsvermogen is essentieel.
Zoek vreugde en voldoening, dus wat je krijgt is meestal een kleine winst! Depressieve relatieve en verzoening, glimlach, Dank u voor het eerste woord van het autistische kind.
In aanvallen op mensen, niet vraagstukken / problemen, moeite met concentreren. Om de demonisering van tegenstanders te voorkomen, om de partijen op te lossen het conflict of haat, en het komt niet overeen. Taht mensen moeten worden begrepen door de rede, maar niet per se naar de mensen is wat het is.
De meesten van jullie kunnen zien dat niet #@$%ft te een grote verandering te brengen. Een "kritische massa", meedogenloos permanent een handvol persoonlijke informatie te plegen, kan wonderen worden uitgevoerd. Een steen, de boog kan niet een druppel water kan niet draaien het molenrad. Echter, een plus een plus een miljoen (of kolom) van de discipelen!
"Ze zijn ook te wachten tienduizend mensen te bieden." Denk tijd, we altijd midstream gemonteerd stoppen met de tragedie kan niet, wij zijn vooral "externe". Uiteindelijk moet de bewering van de partijen, samen met hun problemen bereid zijn om op te lossen. Dan kunnen we helpen.
Succes, geweldloos vaak veranderen, zult u merken dat er veel manieren en middelen. / Of alternatief, of als su # @ $% ious van iedereen die beweert of beweert dat "we niet beschikken over een keuze." Selectie is altijd bevredigend, zelfs indien
Vergeet niet dat de middelen en het einde onlosmakelijk verbonden. Betekent de uiteinden bereikt als er vóór gebruik. "Er is geen manier dat vrede in vrede."
en de reactie op degenen die twijfelen aan de effectiviteit van de geweldloosheid. Als u de vraag: #@$% doe je "geweld en oorlog effect?" Er is een groeiende literatuur over het succes van geweldloze middelen om conflicten en onrecht op te lossen.
Dus ernstige structurele problemen worden niet opgelost door de actie in het midden van de weg "," observatie. Radicale veranderingen dan omgaan met de oorzaak van deze voorwaarden, moet u wellicht de basis-oplossing in de richting van de beweging, zodat je #@$%. ("Extreme" en nood-voorstel om te bepalen of burgers, niet-geweld), en een belangrijke maatschappelijke functie kan worden uitgevoerd.
Leer van andermans jarenlange ervaring. Van natuurlijke fenomenen societables Bijvoorbeeld, de inboorlingen te onderwijzen duurzame voor ons om veel uit te leggen. Huidige sociale systeem is niet duurzaam. Onbeperkt offeren voor het welzijn van andere mensen het bestaat om fatale, afhankelijk van de inspanning "groei" en de vernietiging van de aarde en de verschrikkelijke menselijke problemen leiden.
Het handhaven van een gevoel voor humor. Vaak minder dan je zou verwachten, maar de gebeurtenis, dan je angst. Humor kan een tegengif tegen wanhoop, maar ook een goed hulpmiddel om geschil te zijn. Bijvoorbeeld, in een van de campus in de jaren 1960 aan de zuidkant van de rand van het etiket zegt: "alleen deze boom op een witte hond is alleen voor de kleur van het hout hond 'Or' falen 'alleen betrekking' wit! 'drinken verscheen bij de fontein, badkamer, lift!
Structurele maatschappelijke verandering majors zijn afkomstig uit de top, verwacht niet dat leiderschap. Zeldzame politieke moed groeiende achterban sentiment neigt verwachtingen, attitudes, en niet aan de voorwaarden van sociale verandering hebben de neiging om de wet te volgen. Zo werken in een toonaangevende grassroots en bouwen drukveranderingen.
Weet dat er echt geen absolute dictator. Hun positie om uw verstand te houden over u, die ze nodig hebben om hun oren te houden op de grond, getroffen wereldopinie en het gedrag, en uiteindelijk aangepast. Kan worden verzwakt door velen in de vorm van geweldloos verzet en niet-medewerking van hun legitimiteit niet van binnenuit.
De mensheid collectief, genoeg om de manier waarop iedereen heeft gedaan of zelfs wanneer je denkt dat ze kan doen veranderen, kan falen, en het feit zich in de tijd om te voorkomen dat geproduceerd ramp te leren kennen. Geen garantie voor succes, maar de integriteit verwacht. Echter, men is nog steeds voor integriteit, rechtvaardigheid en vrede op het werk en om te leven, en meer ruimte kan worden gemaakt de berekeningen, en de veiligheid kan worden gevoeld. Jij, ik, en anderen, kunnen we een nieuwe, meer humane zien, hebben we bijdragen aan een duurzame samenleving te realiseren!

Don Island, Hamline University, St. Paul, Minnesota emeritus hoogleraar in de activist voor een lange tijd. CO van de Tweede Wereldoorlog, nam hij deel aan de burgerrechtenbeweging in de jaren 1960, maar ook deelnemen aan de vrede en Midden-Amerika Peace Brigade getuigen voor internationale actie. Gearresteerd op de vrede getuigenis hij gevangen zat.