het meisje kind.

Meisjes zijn "meisjes", maar meisjes zijn ook menselijke wezens als jongens, en een meisje hebben gevoelens - een heleboel gevoelens die worden genegeerd door de samenleving, sinds het begin van de tijd tot op deze dag!

Meisjes moeten worden begrepen en als ze worden begrepen, zien ze de liefde komt naar hen toe, knuffelen ze met warmthness.

Meisjes moeten een gelijke kans / mogelijkheid om te leren, om te kunnen vrijelijk groeien, worden gekoesterd in gezonde wezens. Meisjes over de hele wereld worden geëxploiteerd op vele manieren. In Thailand bijvoorbeeld, meisjes gaan in de prostitutie om te kunnen overleven, om hun families te helpen of ze zijn gedwongen. En ongezond vanwege de verschillende ziekten die bestaan.

In de huidige maatschappij worden meisjes behandeld als seks symbolen of ze geboren zijn om thuis te blijven en werk. De maatschappij denkt dat huishoudelijk werk gemakkelijk is, maar jongen, samenleving is zo fout! Jonge meisjes zetten in ongeveer 7-10 uur per dag in het werken thuis. Dit leidt tot een probleem met betrekking tot het onderwijs. Omdat meisjes moeten thuis blijven en te werken, maar voorkomt dat ze naar school gaan en het krijgen van het onderwijs dat ze nodig hebben.

Meisjes die verkracht nooit uit te spreken, omdat ze bang zijn de schuld (wat zeer waarschijnlijk is) door andere en dus zijn ze zwijgen en ze dan beginnen de schuld te geven zich voor iets dat te voorkomen is en iets dat niet hun schuld is.

Toen ik door te lezen "The Girl Child" boek uitgegeven door UNICEF, was ik niet geschokt, omdat ik, als meisje ging door dit lijden. Ik alleen vroeg ik mij af "waarom?" Ik heb deze vraag gesteld omdat ik een heel klein meisje. Waarom zijn meisjes zo verschillend behandeld? Waarom zijn we behandeld alsof we geen gevoelens en alsof we niet de hersenen om iets anders te doen of iedereen zijn in het leven, behalve om thuis te blijven en om zwanger te raken? Waarom krijgen we minder belang? Waarom kan de maatschappij accepteren ons voor wie we zijn en behandelen ons als gelijken?

Een meisje moet in staat zijn om haar gevoelens tonen uit, zich uit te drukken in ieder geval ze wil en gerespecteerd worden door de samenleving. Ze moet de samenleving te erkennen dat meisjes belangrijk zijn, omdat we kunnen meisjes, maar we zijn ook menselijke wezens. Ze moet het recht hebben zich uit te spreken en te zeggen wat er op haar hoofd en ze moet zich veilig voelen in een plaats zonder dat iemand om haar te vergezellen.

Alsjeblieft, hebben we om te beginnen met het nemen van serieuze actie in deze zaak. Naar mijn mening, het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind is een grote hulp en hoop voor kinderen over de hele wereld. We moeten werken aan deze "Bill of Rights" en krijgen de wereldleiders niet alleen bekrachtigen, maar ook afdwingen.

We moeten opvoeden meisjes over zichzelf - dat het in orde is aan een meisje en meisjes zijn, zijn menselijke wezens. Het is prima om te laten zien van hun uit en het is ok te willen bemind te worden door anderen. We moeten ook het opleiden van de andere sekse hierover respecterende meisjes voor wie ze zijn en hen te leren #@$% beide geslachten gelijk zijn en beide zijn belangrijk. Beide moeten samenwerken voor een betere wereld en een betere toekomst voor iedereen! Laat er nu vrede op onze moeder aarde!

Liefde en vrede,
Lynna Seow @ Maleisië